Impresszum:

A weblappal kapcsolatos minden jog fenntartva, beleértve (a részleteket illetően is) a sokszorosítás, a nyilvános előadás, a rádió- és tv-adás, valamint a fordítás jogát. A közölt szövegeket engedély nélkül tilos közölni, reprodukálni, számítástechnikai adatrendszerben tárolni és továbbadni.


A tulajdonos a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért, valamint a weblapon elhelyezett hirdetésekért felelősséget nem vállal. A weblap tartalma és annak formai megjelenési elemei a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása a forrás megjelölésével, továbbközlése az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. A www.krpr.hu tulajdonosa és üzemeltetője védi a látogatók személyes adatait, tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát. Az üzemeltető bizalmasan kezeli a látogatók személyes adatait és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely garantálja az adatok biztonságát.


Domainnév-tulajdonos: Károly Róbert (Károly Róbert PR & Marketing | KRPR.hu)

Székhely: H-2000 Szentendre, Ászok utca 8.

Adószám: 57857918-1-33

Nyilvántartási szám: 56522400

Telefonszám: +36 70 453 7950

E-mail: info(kukac)krpr(pont)hu


Tárhelyszolgáltató: Google LLC (székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, Egyesült Államok, support-in@google.com)


A weblap működése a Google LLC (székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, Egyesült Államok, support-in@google.com) által nyújtott Google Webhelyek (Google Sites) szolgáltatás igénybevételével történik.